diumenge, 20 de gener del 2013

Cur de modelatge - Curso de modelage

Ahir vaig fer un curs de modelatge amb la Cris Porcellanafredda. Va ser un curs genial! Vam treballar amb porcellana freda i fondant, però ara que he descobert la porcellana… quina meravella! per fer modelats és genial. Quan veus treballar a la Cris tot sembla molt senzill però quan intentes fer-ho… em queda tant i tant per aprendre.

Ayer hice un curso de modelado con Cris Porcellanafredda. Fue un curso genial! Trabajamos con porcelana fría y fondant, pero ahora que he descubierto la porcelana ... qué maravilla! para hacer modelados es genial. Cuando ves trabajar a Cris todo parece muy sencillo pero cuando intentas hacerlo ... me queda tanto y tanto por aprender.



Al curs hi van participar la Laura d’ Els Pecats de la Baba Mita, i l’Esther. I tal com diu la Cris va ser com passar un dia entre amigues, tot un luxe.

En el curso participaron Laura de Els Pecats de la Baba Mita, y Esther. Y tal como dice Cris fue como pasar un día entre amigas, todo un lujo.




Esther, Cris i Nuri



He tingut la sort de tenir tres grans mestres en el món del fondant, l’Ali de Minana La Dolça Temptació en el meu primer curs d’iniciació, la Georgia de Puckycakes Georgia Suter en un curs de nivell avançat i ahir amb la Cris, en el curs de modelatge. 

He tenido la suerte de tener tres grandes maestras en el mundo del fondant, Ali de Minana La Dolça Temptació en mi primer curso de iniciación, Georgia de Puckycakes Georgia Suter en un curso de nivel avanzado y ayer con Cris, en el curso de modelado.