A vegades quan em proposen un pastís em passo dies i dies fins que no trobo una idea lo suficientment atractiva com per fer-la de fondant, aquest cop el tema del pastís havia de ser la bandera anglesa amb un 40.
La bandera anglesa… bé, era relativament fàcil perquè només havia d’imprimir-ne una i copiar-la, però el 40, uf! no tenia gaire clar com fer-lo fins que vaig llegir el blog de
Puckycakes on explica de manera detallada com es poden fer figures i estructures amb arròs inflat (Krispies) i “núvols”, o el que en el món del fondant s’anomena RKT (Rice Krispie Treats); si doneu una ullada al seu blog veureu quines obres d’art que fa.
Un cop vaig tenir el número 40 fet amb motlles de números el vaig folrar de fondant i els vaig pintar amb el tint comestible que utilitzo per tenyir el fondant.
El drapejat vaig pensar que li donava un toc més elegant al pastís i la idea la vaig treure d’una plana fantàstica,
CentralCake, on la gent hi penja els seus dissenys de fondant i és un lloc perfecte per agafar idees.
El pa de pessic és de xocolata farcit de Swiss meningue Buttercream de xocolata.
Adéu-siau i fins el proper pastís!