dilluns, 24 de desembre del 2012

Tallers diversos - Talleres varios

Aquesta setmana he fet diferents tallers i aquí us ensenyo els treballs que hem fet.

Esta semana he hecho diferentes talleres y aquí teneis una muestra de los trabajos que hemos realizado.

Un dels tallers el vaig realitzar a  Montjuic B&B, on la Ma Carme i en Miquel han fet un lloc per a gaudir de pau i tranquil·litat i amb unes vistes impressionants de Girona.

Uno de los talleres lo realice en  Montjuic B&B, dónde Ma Carme y Miquel han hecho un lugar para disfrutar de paz y tranquilidad y con unas vistas impresionantes de Girona.



Un altre dels taller que vaig fer va ser amb la meva filla i una amiga. A l’escola per a l’amic invisible havien de portar alguna cosa creada pels alumnes i ella ho va tenir clar de seguida, volia fer un pastisset amb figuretes.

Otro de los talleres que hice fue con mi hija y una amiga. En la escuela para el amigo invisible habían de llevar alguna cosa creada por cada alumno, y ella lo tuvo claro en seguida, quería hacer una pequeña tarta con figuras.


I per últim ahir vaig fer un taller amb la Judit i la Txell. La Judit va fer un samarreta del barça per a celebrar l’aniversari del seu nebot i la Judit que és una gran enamorada dels mussols ho va tenir clar des de el primer moment.

Y por último ayer hice un taller con Judit i Txell. Judit hizo una camiseta del Barça para celebrar el cumpleaños de su sobrino, y Judit que es una enamorada de los búhos lo tuvo claro desde el primer momento.